Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fiery Beef Satay Skewers
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBoneless beef sirloin steak; 1-1/2" thick
Green onions (up to 6); cut in 1" pieces
Marinade
1/2 TasseCountry Dijon-style mustard
1/2 Tassesoy sauce
1/4 Tassehoney
2 Esslöffellime juice fresh
4 Teelöffelgarlic minced
1 Esslöffelred pepper ground
die Zubereitung:

1. In large bowl, combine marinade ingredients. Remove and reserve 1/2 cup for basting. Trim fat from beefsteak; cut into 1-1/2" cubes. Add beef to remaining marinade in bowl; toss to coat. Cover and marinate in refrigerator for 20 minutes.

2. Remove beef from marinade; discard marinade. Alternately thread an equal amount of beef and green onion onto each of four 12" metal skewers.

3. Place skewers on grid over medium, ash-covered coals. Grill, uncovered, 10 to 12 minutes for medium rare to medium doneness, basting frequently with reserved 1/2 cup marinade and turning occasionally.

Happily scanned and "Busted" by Pamela Creeden 04/16/98


Anmerkungen zum Rezept:
keine