Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fiery Hunan Beef
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gLean beef round; sliced into paper thin strips
1/4 Tassesoy sauce
2 Esslöffelsherry
Cloves garlic chopped
3 Esslöffeloil
Bunch scallions; cut into 1 inch lengths
1 Tassecarrots thinly sliced
2 Tassecelery thinly sliced
1 Dose(6-oz) button mushrooms; drained
1 Teelöffelsalt
1/4 TasseWhole blanched almonds
1/2 Teelöffelginger ground
1/2 (up to)
1 Teelöffelpepper flakes hot
die Zubereitung:

Combine beef, soy sauce, sherry and garlic and let stand at room temperature for 1 hour. Remove beef and reserve marinade. In a large skillet, heat oil until it sizzles. Add beef and stir-fry for 2 or 3 minutes or until browned. Add marinade and remaining ingredients and stir-fry over high heat for 4 to 5 minutes or until vegetables are tender but still crisp. Add pepper flakes a little at a time to taste. Yield: 4 servings.

Ellon Cockrill (Mrs. Rogers)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine