Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Firehouse Special Chili
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gGround round
onions diced
1 Esslöffeloil
2 DoseCream of chicken soup -- (10
1 Dosemilk
4 x ca. 30 gGreen chiles -- diced
24 Corn Tortillas
1 x ca. 450 gCheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Brown beef and onion in oil, stirring to crumble meat. Combine soup and milk in saucepan and cook, stirring, over medium heat until smooth. Then add chiles. Cut torillas in 1 inch squares and make 1 layer in baking dish using half of squares. Spread with layer of half of cooked meat, then with half of soup mixture and half of cheese. Repeat layers. Bake at 325F 20 to 30 min.


Anmerkungen zum Rezept:
keine