Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Turtle; cut in 2-4" pieces |
1/2 Tasse | vinegar |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | all-purpose flour |
1/4 Tasse | Milk; plus |
1 Esslöffel | milk |
2 | eggs separated |
2 Teelöffel | Olive oil; or veg. oil |
1/8 Teelöffel | salt |
| vegetable oil |
Combine turtle, vinegar, and 1 teaspoon salt. Cover with water; simmer 1 hour or until tender. Drain and set aside.
Combine flour, milk, egg yolks, olive oil, and 1/8 teaspoon salt; mix well. Beat egg whites until stiff; fold into batter.
Dip turtle pieces into batter; fry unti golden brown in deep oil heated to 375 degrees. Drain well on paper towels.
Coleman.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |