Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fried Cooter (Soft-Shell Turtle)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gTurtle; cut in 2-4" pieces
1/2 Tassevinegar
1 Teelöffelsalt
1/2 Tasseall-purpose flour
1/4 TasseMilk; plus
1 Esslöffelmilk
eggs separated
2 TeelöffelOlive oil; or veg. oil
1/8 Teelöffelsalt
 vegetable oil
die Zubereitung:

Combine turtle, vinegar, and 1 teaspoon salt. Cover with water; simmer 1 hour or until tender. Drain and set aside.

Combine flour, milk, egg yolks, olive oil, and 1/8 teaspoon salt; mix well. Beat egg whites until stiff; fold into batter.

Dip turtle pieces into batter; fry unti golden brown in deep oil heated to 375 degrees. Drain well on paper towels.

Coleman.


Anmerkungen zum Rezept:
keine