Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gai Paht Meht Mamuang Himapahn (Chicken Stir Fried W/cashews
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
15 kleinDried red chilies
3/4 x ca. 450 gChicken breast, boned, skinned in 1/2 in strips
1 kleinOnion, peeled, cut into thick wedges
1 Esslöffelfish sauce
1 Teelöffelsoy sauce
1/2 Teelöffelsugar
1/2 TasseDry-roasted, salted cashews
die Zubereitung:

Heat wok over medium heat, add oil. Add chilies and stir fry 1 minute. They should blacken but not burn. Remove with slotted spoon and set aside. Inrease the heat to med-high , add the chicken and stir fry until cook through, about 2 minutes. Add the onion and stir fry 1 minute. Add fish sauce, soy sauce and sugar and continue frying 1 minute. Add the cashews and reserved chilies and stir well. Transfer to a platter and serve hot or warm. Subj: Gai Paht Meht Mamuang Himapahn 92-09-09 11:44:30 Edt


Anmerkungen zum Rezept:
keine