Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlic Chicken Lo Mein
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossChicken breast halves; skinned and boned
1 Esslöffelsherry dry
2 Esslöffelcornstarch
2 grosscloves garlic minced
1 Tassechicken broth
4 Teelöffelvinegar white
1/2 TeelöffelPepper, red, flakes
8 x ca. 30 gVermicelli; uncooked
2 EsslöffelOil, vegetable
Carrot julienned
1 grossPepper, bell, green; julienned
3 Esslöffelsoy sauce
die Zubereitung:

Cut chicken into thin strips. Blend sherry, 1 Tablespoon cornstarch and garlic in small bowl; stir in chicken. Let stand 10 minutes. Combine broth, vinegar, red pepper and remaining 1 Tablespoon cornstarch; set aside. Cook vermicelli according to package directions, omitting salt. Meanwhile, heat 1 Tablespoon oil in hot wok or large skillet over medium-high heat. Add chicken and stir-fry 3 minutes; remove.

Heat remaining oil in same pan over high heat. Add carrots and green bell pepper; stir-fry 2 minutes. Add chicken and broth mixture. Cook, stirring, until mixture boils and thickens. Remove from heat; stir in soy sauce. Drain vermicelli; arrange on serving platter and top with chicken and vegetable mixture.

<source unknown> Posted by DonW1948@aol. Com - if you use this recipe, email me a randomly chosen recipe to express your thanks!


Anmerkungen zum Rezept:
keine