Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlic Marinated Flank Steak with Lime
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gFlank steak; (about 3 steaks)
3 Esslöffelgarlic finely chopped
3 Esslöffelolive oil
 Coarse salt to taste
3 EsslöffelFresh lime juice; or to taste
die Zubereitung:

If necessary, trim steaks, leaving some fat. In a shallow dish rub steaks with garlic and oil. Marinate steaks, covered and chilled, at least 30 minutes and up to 1 day.

Preheat broiler. Season steaks generously with coarse salt and broil on rack of a broiler pan 3 inches from heat about 4 minutes on each side. Alternatively, steaks may be grilled on a rack set 5 to 6 inches over glowing coals 2 to 3 minutes on each side for medium rare. Transfer steaks to a cutting board and drizzle with lime juice. Let steaks stand, uncovered, 5 to 10 minutes and with a sharp knife cut diagonally across grain into thin slices.


Anmerkungen zum Rezept:
keine