Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | olive oil |
4 gross | Cloves Garlic finely minced |
1 Teelöffel | red pepper flakes |
1 x ca. 450 g | Medium shrimp; peeled and deveined |
2 Esslöffel | lemon juice fresh |
2 Esslöffel | sherry dry |
1 Esslöffel | paprika |
| salt |
| pepper |
| Chopped fresh flat-leaf parsley, for garnish |
In a saute pan over medium heat, warm the olive oil. Add the garlic and red pepper flakes and saute for 1 minute. Raise the heat to high and add the shrimp, lemon juice, sherry and paprika. Stir well, then saute, stirring briskly, until the shrimp turn pink and curl slightly, about 3 minutes. Season to taste with salt and pepper and sprinkle with garlic. Serve hot.
Sunset Books, Ca. Part of a series: Casual Cuisines of the World. [Mastercook 16 Oc 96: Submitted by PAth: 260 cals/15.5g fat]
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |