Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlic-Sauteed Swiss Chard
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gRed or green Swiss chard
1 Esslöffelolive oil
Cloves garlic -- peeled &
 Halved
2 Teelöffellemon juice
 Salt and freshly ground
 pepper
die Zubereitung:

1. Wash and trim chard. Slice stems into 1/2-inch pieces and roughly chop leaves.

2. In a large skillet over medium heat, heat oil. Saute garlic in oil several minutes, until it begins to brown. Remove garlic and discard.

3. Add chard stems to skillet. Cover and cook over medium heat until crisp-tender, 3 to 4 minutes.

4. Add chard leaves. Saute, stirring constantly until leaves are wilted, about 1 minute.

5. Season to taste with lemon juice, salt, and pepper.

(P


Anmerkungen zum Rezept:
keine