Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlicky Mashed Potatoes and Carrots
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 TassePeeled cubed baking potato
1/2 Tassecarrot thinly sliced
Cloves garlic peeled
3/4 TasseNonfat buttermilk
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Prisenutmeg ground
die Zubereitung:

Combine first 3 ingredients in a saucepan; add water to cover, and bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer 15 minutes or until very tender; drain well.

Combine potato mixture, buttermilk, and remaining ingredients in a bowl; beat at medium speed of electric mixer 2 minutes or until smooth. Yield: 6 servings (serving size: 1 cup).

Per serving: 157 Calories; 0g Fat (2% calories from fat); 5g Protein; 35g Carbohydrate; 1mg Cholesterol; 207mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine