Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlicky Vegetable Saute
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelOlive oil or vegetable oil
1/2 Teelöffelpaprika
1/2 Tassescallions sliced
40 Milliliters Garlic -- minced or squeezed
1 mittelred bell pepper strips
1 mittelGreen bell pepper -- cut
 Into strips
1 mittelYellow summer squash -- Sliced
1/8 Inch rounds
1 mittelZucchini -- sliced into 1/8
 Rounds
1/4 Teelöffelpepper ground
die Zubereitung:

#1-55867-108-0. Mm format by Ursula R. Taylor.

Heat oil in a large skillet over medium heat. Add paprika and stir thoroughly. Add scallions and garlic; saute for 2 minutes. Add all other ingredients, partially cover and saute over medium low heat for 15 to 17 minutes, or until vegetables are tender, stirring occasionally.


Anmerkungen zum Rezept:
keine