Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Gazpacho #7
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(46-oz) tomato juice (vegetable juice is also great)
1 grossOnion (bermuda or perhaps videlia are both good); finely chopped
2 1/4 Tassetomatoes diced
1 1/2 TasseFinely chopped sweet peppers (mix green; red, yellow, whatever)
1/2 Esslöffelhoney
1/2 mittelcucumber diced
1 mittelZuchini; diced
Ripe avacado; diced
(up to)
Scallions finely chopped
3 Esslöffelolive oil
1/2 Lemon juice
Lime; juice of
3 Esslöffelwine vinegar
cloves garlic minced
1 TeelöffelTaragon
1 Teelöffelbasil
1/2 Esslöffeldill weed
3 EsslöffelParsley
2 EsslöffelCilantro
1 Priseground cumin
(up to)
4 PriseTabasco sauce (I prefer Frank's Red Hot)
 pepper
die Zubereitung:

I often serve this on Shavuos, alternating with vichysoise. It is also great for shalosh seudos.

Combine all ingredients and chill for at least 2-3 hours. The ingredients can be pureed, but at most I only puree half. The soup can get very thick, so you may choose before serving to add a cup of two of extra tomato juice if desired.

Jewish-Food digest 250

From the Jewish Food recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine