Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Haddock in Creamy Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Haddock fillets
3 x ca. 30 gbutter
2 TeelöffelPlain flour or cornflour
2 1/2 x 30 mlcream
1/2 Dsp lemon juice
 salt
 pepper
1/4 x ca. 1/2 LiterFish stock or white wine
Garnish
 chives finely chopped
die Zubereitung:

Cook fillets in 1oz. Butter. Add stock/wine and cook 15 mins. Remove fish and place on a heated dish. Reserve stock. Melt 1 oz. Butter, add flour and gradually add stock. Bring to the boil. Simmer for 5 mins., then add cream and remaining butter. Mix until smooth and add salt and pepper to taste. Carefully pour over fish and sprinkle with chives. Serve immediately.

Feb 18, 94.


Anmerkungen zum Rezept:
keine