Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ham and Hominy Chowder
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
1 x ca. 450 gRed potatoes; cubed
1 mittelOnion chopped
1 mittelRed or green bell pepper;
 --- chopped
1 1/4 TasseCooked ham; cubed
1/2 Tassecelery chopped
1 DoseWhite or yellow hominy; 14oz
1 DoseGreen chilies; chopped, 4oz
1 Esslöffelall-purpose flour
1 1/4 Teelöffelthyme leaves dried
1 1/2 TeelöffelSalt optional
1/4 Teelöffelblack pepper
1 1/2 Tassemilk
die Zubereitung:

In a 3-quart saucepan, combine the oil, potatoes, onion, bell peppers, ham and celery. Cook over low heat 10 minutes stirring occasionally. Add the hominy, chilies, flour, thyme, salt and pepper. Gradually stir in the milk, and bring to a boil. Reduce the heat, simmer, covered, for 30 to 40 minutes or until soup is thickened and potatoes are tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine