Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hazelnut Torte
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
300 GrammGround hazelnuts (ground to a flour like consistency. I use an electric coffee grinder)
eggs
1 1/4 Tassewhite sugar
1/2 Tassecornstarch
2 Esslöffelvanilla
Filling
2 Tassewhipping cream
1 Packung"Whip It" (stabilizer for whipped cream)
Squares semi-sweet chocolate
die Zubereitung:

Beat eggs and sugar until thick. Gradually add cornstarch and nuts. Put into a springform pan that has been lined with wax paper. Bake at 300-325 F. in oven for 50-60 minutes. Cool and then cut in half horizontally.

Filling: Beat cream and "whip It" until stiff. Grate semi-sweet chocolate and add to mixture. Place 2/3 of whipped cream between layers of cake. Cover cake with rest of whipped cream. (I have found that cake will freeze well.) Enjoy!!

Audrey and Serge Zoritch azoritch@cln. Etc. Bc. Ca

Po Box 503, Revelstoke, B.C., V0E 2S0, Canada

From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.


Anmerkungen zum Rezept:
keine