Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Herb Marinated Mushrooms
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gFresh whole white/button Monterey Mushrooms
3/4 Tassewater
1/2 Tassewhite wine vinegar
1/2 Tasseolive oil
Cloves garlic; lightly crushed
1/2 TeelöffelCoarse black pepper or crushed red pepper
 salt
1 EsslöffelChopped fresh herbs of your choice (oregano; thyme, tarragon, basil, dill weed) or 1 teaspoon dried herbs
 Fresh herb sprigs; (optional
die Zubereitung:

In saucepan combine water; vinegar, oil, garlic, pepper and salt. Bring to boil; reduce heat and simmer 10 minutes. Add mushrooms and chopped herbs; set aside to cool, stirring occasionally. Spoon cooled mushrooms into jar, packing snugly. Pour liquid over mushrooms to cover. Tuck a sprig or two of fresh herb into jar, if desired. Cover, refrigerate at least 24 hours. Bring to room temperature before serving. Makes two 8-ounce jars.


Anmerkungen zum Rezept:
keine