Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | 14 oz Eagle Brand Condensed |
| Sweetened Milk |
| (Not evaporated milk) |
1 1/4 Tasse | Flavored liqueur (almond, |
| Coffee, orange or mint) |
1 Tasse | Whipping cream or coffee |
| Cream (1/2 Pint) |
4 | Eggs * |
1 1/4 Tasse | Or up to 1 3/4 cups Irish |
| Whiskey, or brandy, rum, rye |
| Whiskey, bourbon, scotch |
15 x ca. 30 g | Can Eagle Brand |
| condensed milk sweetened |
| (not evaporated milk) |
1 Tasse | Whipping cream or coffee |
| Cream (1/2 Pint) |
4 | Eggs * |
2 Esslöffel | Chocolate flavored syrup |
2 Teelöffel | coffee instant |
1 Teelöffel | vanilla extract |
1/2 Teelöffel | almond extract |
In blender container, combine all ingredients, blend until smooth. Store tightly covered in refrigerator up to one month. Stir before serving
* Use only Grade A clean, uncracked eggs.
Eagle Brand Quick & Easy Typed by Dale/Gail Shipp
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |