Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Pastry flour |
1 Esslöffel | sugar |
1/2 Tasse | butter |
4 | eggs |
1 Tasse | water |
| orange peel grated |
| salt |
| lemon peel grated |
1 x ca. 450 g | Ricotta |
2 Esslöffel | sugar |
| orange peel |
2 Esslöffel | Chocolate |
| Generous dash of creme de cacao |
Puff pastry shell: Combine flour, butter, water, salt, and sugar in a saucepan and bring to a boil. Cook and stir until the mass leaves the side of the pan. Add eggs one at a time, beating well after each addition. Add a little grated orange & lemon peel. Drop by tablespoon on a baking sheet; bake at 400 degrees F. for 10 minutes. Reduce heat to 350 degrees F. for another 25 minutes.
Cream Filling: Stir until smooth: ricotta, chocolate, sugar, a little grated orange peel, and a generous dash of creme de cacao. Fill puffs when they have cooled.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |