Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
I Sfinge Di San Giuseppe
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Sphinx Cream-Puff Shell
1 TassePastry flour
1 Esslöffelsugar
1/2 Tassebutter
eggs
1 Tassewater
 orange peel grated
 salt
 lemon peel grated
Filling
1 x ca. 450 gRicotta
2 Esslöffelsugar
 orange peel
2 EsslöffelChocolate
 Generous dash of creme de cacao
die Zubereitung:

Puff pastry shell: Combine flour, butter, water, salt, and sugar in a saucepan and bring to a boil. Cook and stir until the mass leaves the side of the pan. Add eggs one at a time, beating well after each addition. Add a little grated orange & lemon peel. Drop by tablespoon on a baking sheet; bake at 400 degrees F. for 10 minutes. Reduce heat to 350 degrees F. for another 25 minutes.

Cream Filling: Stir until smooth: ricotta, chocolate, sugar, a little grated orange peel, and a generous dash of creme de cacao. Fill puffs when they have cooled.


Anmerkungen zum Rezept:
keine