Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Iced Summer Green Pea Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
750 GrammPeas; shelled
 salt
 pepper ground
1 mittelonion sliced
1 mittelpotato sliced
Lettuce
250 GrammThin cream
750 Milliliterchicken stock
1/2 lemon juice
die Zubereitung:

Slice the potatoes and onions thinly and put them in a saucepan with the shelled peas (weighed shelled), the lettuce and half the chicken stock. Bring gently to the boil, cover and simmer quarter of an hour.

Pour into a blender or liquidiser and blend to a puree.

Return to the rinsed out pan, reheat and simmer 5 minutes. Now add the cream and the lemon juice. Season well with salt and pepper, cool and chill. Serve well chilled.


Anmerkungen zum Rezept:
keine