Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Icre De Crap (Paste of Carp Roe)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 1/2 LiterPrepared roe
1 x ca. 1/2 Literoil
 pepper
 lemon juice to taste
 Large onion, grated
Slices white bread, soaked
 salt
die Zubereitung:

Clean fresh Carp roe(eggs) of all membrane and salt well. Place in enamel or porcelain bowl and cover, keep in basement or cool place for 2 to 3 days, or until roe acquires an orange color. Place in a mixer and beat well, adding oil a little at a time, until it is all absorbed. Soak bread in milk. Add soaked bread, onion, lemon juice, pepper and continue beating until light and fluffy. Keep refrigerated. Serve on crackers or thin rye bread. This is like a poor-man's caviar, though I prefer salmon eggs to carp. And yes, crap is the romanian word for carp!


Anmerkungen zum Rezept:
keine