Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indian Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
450 Gramm1 lb potatoes scrubbed and
 Chopped into small pieces.
Cauliflower chopped into
 Sm Florets.
10 Milliliter2 tsp oil
5 Milliliter1 tsp turmeric.
25 Milliliter0, 5 tsp cumin seeds.
 black pepper ground
100 Gramm3, 5 oz mushrooms.
die Zubereitung:

Par-boil the potatoes for 5 minutes, then add the cauliflower and cook for a further 4 minutes. Drain. Heat oil in a wok and then add the spices. Cook for about one minute and then add the vegetables. Cook for 5 minutes or so until the vegetables are tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine