Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indian Summer Gingered Ale
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 450 gDry light malt extract
1 x ca. 450 gCrystal malt (40L)
3 x ca. 30 gFresh ginger (boil)
1/2 x ca. 30 gGalena pellets (11.4%)
 (boil)
1 x ca. 30 gFresh ginger (finish)
1 x ca. 30 gHallentaur pellets (4.?%)
 (finish)
 Wyeast British Ale yeast
die Zubereitung:

Crush crystal malt, add to 2 gallons water and bring to about 170 degrees. Remove grains, add dry extract, 3 ounces ginger, boiling hops and boil for 1 hour. During last ten minutes add finishing ginger and hops. Chill. Pitch yeast. Wonderful color and smells delicious. Should be in the bottle next week- end and I'll report on how it turns out.


Anmerkungen zum Rezept:
keine