Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indonesian Coconut Beef
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBoneless sirloin steak, trimmed
3 Esslöffelcorn oil
1 grossspanish onion sliced
cloves garlic crushed
1 Teelöffelginger ground
1 Teelöffelground cumin
1 Teelöffelcoriander ground
1 TeelöffelChili seasoning
2/3 Tassecoconut shredded
2 Teelöffellight brown sugar
1 Esslöffellemon juice
1 1/4 Tassebeef stock
 Thin slivers red bell pepper
 green chillies chopped
 Small onion slices
die Zubereitung:

Cut steak in 1/2" thick strips.

Heat oil in a saucepan. Add Spanish onion slices and garlic and fry gently until soft. Add beef and fry, stirring, until brown.

Add spices to beef and cook 2 minutes. Add coconut, brown sugar, lemon juice and beef stock; stir well. Simmer gently, uncovered, 30-35 minutes, stirring occasionally, or until mixture is thickened and dry. Stir mixture more frequently towards end of cooking time to prevent sticking. Garnish with slivers of bell pepper, green chilies and small slices onion.

30-35 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine