Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Insalata Di Fava (Fava Bean Salad)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gDried fava beans, soaked
onion quartered
1 1/4 Teelöffelsalt
2 Teelöffellemon juice
2 Esslöffelolive oil
1 1/2 Esslöffelparsley
1/2 Teelöffelsalt
 pepper
cloves garlic minced
die Zubereitung:

Drain the beans & slip them out of their skins. Set the skinned beans in a pot with the onion & just enough water to cover. Turn the heat to medium, bring to a boil, add salt & reduce to a simmer. Cover & cook until the water has almost evaporated & the beans are tender & pulpy, 20 to 25 minutes. Drain the beans. Mix together the lemon juice, olive oil, parsley, salt & pepper. Toss with the garlic & the cooked beans. Serve as part of an antipasto plate or as we would serve a potato salad.


Anmerkungen zum Rezept:
keine