Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Irish Vegetables
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bayleaf
1 Tassewater
2 Esslöffelwine vinegar
1/2 TasseCorn
1/2 TasseBroccoli flowerets;
1/2 TasseCarrot
1/2 TasseCauliflowerets;
1/4 TassePiniento; chopped
 Salt to Taste(very little for me
 pepper freshly ground
die Zubereitung:

eCombine bay leaf, water, wine vinegar in medium saucepan. Bring to a boil; add vegetables. Simmer(steam for me) until vegetables are tender. If you Must simmer, drain, remove bay leaf. Add salt and pepper Food Exchange per serving: 1 Vegetable Exchange (In The Book, It Said 1 Starch/Bread Exchange Cal: 51

The Complete Diabetic Cookbook by Mary Jane Finsand Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine