Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Cream Cake #1
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
butter stick
1/2 Tasseshortening
2 Tassesugar
eggs separated
2 Tasseflour
1 Teelöffelsoda
1 Tassebuttermilk
1 Teelöffelvanilla
1 Tassecoconut
1 Tassenuts ground
die Zubereitung:

Cream butter and shortening; add sugar and beat well. Add beaten egg yolks. Combine flour and soda, add alternately with buttermilk to butter mixture. Add vanilla, coconut and nuts and mix well. Fold in stiffly beaten egg whites. Pour into three floured and greased layer pans. Bake at 350 for 25 minutes. Cool. Frost with Cream Cheese Frosting (see index).

Mrs Don Snyder (Lorraine)

Turner, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine