Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Orange and Onion Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 mittelNaval oranges
4 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelred wine vinegar
Ripe black olives
1 mittelred onion
1 TeelöffelFresh minced oregano
1/4 TasseFresh minced chives
 pepper freshly ground
die Zubereitung:

Score (remove strips)from orange peel, cut oranges in thick slices. Thinly slice onions. Place orange slices in shallow serving dish. Sprinkle with oil, vinegar and oregano (tsp. Sugar or substitute optional). Toss, then refrigerate for approximately 30 minutes. Take out and toss oranged again. Place layers of onions on top of oranges. Add chives, olives and fresh pepper.


Anmerkungen zum Rezept:
keine