Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Spaghetti and Meatballs
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Sauce
1 Dosetomato paste
1 Dosetomato sauce
cloves garlic minced
Onion chopped
1/2 TeelöffelBasil leaf
1 EsslöffelParsley coarsely chopped
1 1/2 Teelöffelparmesan
2 Esslöffelsugar
 Salt & red pepper to taste
3 Esslöffeloil
Meatballs
1 x ca. 450 gmeat ground
2 Esslöffelparmesan
egg
1/4 Tassebread crumbs Seasoned
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelred pepper
1/2 Teelöffelblack pepper
3 Esslöffelmilk
1/2 TeelöffelBasil leaf
 oil
 Spaghetti
die Zubereitung:

Brown onions and garlic in oil. Add remaining ingredients for sauce; simmer for a few minutes, stirring frequently. Use empty tomato paste can and measure two cans of water plus 1 can of water in empty tomato sauce can. Stir well after the water bas been added. Cook about 1-1/2 hours on low heat. Add more water if needed.

To make meatballs: Combine the meatball ingredients; mix thoroughly. Shape into 12 to 14 meatballs. Heat oil in skillet. Brown meatballs on all sides; add to sauce. Let simmer until cooked through.

Cook the spaghetti according to package directions. Serve with sauce and meatballs.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine