Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Zucchini Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gZucchini
1/2 TasseOnion chopped
1/2 Tassegreen pepper chopped
4 Esslöffelmargarine
1 PackungSpaghetti sauce -- dry mix
1/2 TasseCheddar cheese shredded
1 DoseMushroom pieces -- 4 oz
1 DoseTomato paste -- 6 oz
1 Tassewater
 parmesan grated
die Zubereitung:

Slice zucchini into 1/2 inch pieces and drop into boiling water. Cook 4-5 minutes and drain. Place zucchini in casserole dish. Saute onion and green pepper in margarine. Add sauce mix, cheddar cheese, mushrooms, tomato paste, and water. Mix well and pour over zucchini. Sprinkle top with Parmesan cheese. Bake 25 - 30 minutes at 350^, or microwave 13 minutes on High; turn once. Let stand 5 - 10 minutes before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine