Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jalapeno Poached Chicken Fajitas
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gChicken breasts
4 Tassechicken broth
1 Teelöffelsalt
2 TeelöffelJuice from pickled jalapenos
onion
green Pepper
cloves garlic
1 Esslöffelolive oil
 chilli powder
 cumin
 salt
 pepper
 sour cream
 Flour tortillas
die Zubereitung:

Mince garlic. Place chicken, salt, jalapeno juice and broth in a large heavy pot and bring to a boil. Lower the heat, cover and simmer for 20 minutes. Remove from heat and allow breasts to cool completely in the broth. Cut meat from bones and slice into serving size pieces (save the broth - delicious!) When ready to serve, heat oil in heavy skillet or fajita pan. Fry garlic until brown. Place chicken in pan and sprinkle with chili, cumin, salt and pepper to taste. Cook until heated through and beginning to brown. Add onions and green pepper and cook until onions are translucent. Serve with tortillas, salsa, guacamole, and sour cream.

Shared by Garry Howard


Anmerkungen zum Rezept:
keine