Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jambalaya Rice Cooker
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
10 x ca. 30 gCanned beef broth
4 1/2 x ca. 30 gCanned mushrooms; with juice
1 mittelOnion chopped
1/2 mittelBell pepper chopped
1/3 TasseRaw Rice
margarine stick
1/4 Tassewater
 salt
 pepper
1 Packung(sm) Slivered Almonds; Optional
1 DoseWater chestnuts optional
die Zubereitung:

Cook in rice cooker. When done stir in parsley and green onion tops. Note: May use shrimp, crab, crawfish, sausage or chicken in place of ground meat. If these have been cooked please adjust salt accordingly. Note: I put margarine and seasonings in first then meat and saute these a little before adding other ingredients.


Anmerkungen zum Rezept:
keine