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Jambalaya with Pork Loin
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
onion finely chopped
red bell pepper finely chopped
Celery Leaves -- finely Chopped
1 kleinCarrot finely chopped
2 Scheibebacon
1 Esslöffeloil
240 GrammParboiled Rice -- (3 dl.)
1 1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpaprika
1/4 TeelöffelCayenne Pepper -- or more to
 Taste
1/2 Teelöffelthyme
Cloves garlic crushed
 pepper
Deciliters Chicken Bouillon
1 x ca. 450 gPork Loin -- (lean)
 Fresh Dill Weed -- for
 Garnish
die Zubereitung:

Cut bacon in small cubes and brown in oil. Add vegetables. Add rice and spices let browm for ca. 1 minute. Add bullion. Mix well and boil covered for approximately 15 minutes. Trim pork loin of any excess fat and cut in thin 1 1/2 strips. Add these to the the rice mixture. Let cook for 5-7 minutes. Let stand 3-4 minutes. Garnish with dill if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine