Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Japanese Chicken Wings--Unknown Cookbook Variation
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gChicken wing tips; trimmed
1/2 Tassesoy sauce
1/2 TasseSake
1/4 Tassesugar
1/4 Teelöffelred pepper flakes
Cloves garlic crushed
1 1/2 Teelöffelginger fresh, grated
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 375. Cut each wing into 2 pieces at joint.

2. Combine the soy sauce, sake, sugar, red pepper flakes, garlic and ginger in a 13x9 inch baking dish. Add wing pieces and turn to coat well. Let marinate at room temperature for 1 hour. (Can be made ahead. Cover and refrigerate up to 24 hours.)

3. Bake chicken uncovered in marinade for 1 1/2 hours, turning occasionally. Makes 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine