Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jelly-Roll Pancake
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
1 Tassemilk
eggs
3 x ca. 30 gcream cheese softened
1 Teelöffelsalt
1/2 TasseRaspberry jam
2 Esslöffelsugar
 sugar stifted, powdered
2/3 Tasseflour
die Zubereitung:

Pour oil in a jelly-roll pan. Place in the oven while oven is heating to 450 degrees. Beat the eggs with the salt until light. Blend the sugar with the flour. Add to the eggs and beat until batter is smooth. Stir in milk and mix thoroughly. Remove pan from the oven and pour in the batter. Bake for 15 minutes, or until puffy and brown. Immediately spread with the cream cheese and jam. Roll up jelly-roll fashion. Sprinkle with the powdered sugar. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine