Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Kalamata Olive Herb Butter
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gbutter unsalted
2 EsslöffelDijon mustard or more to taste
Or 2 garlic cloves; pressed
3 EsslöffelKalamata olives pitted and chopped
Sprig hyssop or thyme
1/2 Teelöffelrosemary fresh
1/4 TeelöffelFennel seed
die Zubereitung:

Blend the butter, mustard and garlic until thoroughly mixed and smooth. Add remaining ingredients and blend to desired texture.

Alley writes: "If you can't find Kalamata olives, any strongly flavored black olive will do. The finished product is a piquant, delicious butter."

From Lynn Alley's "Herbs in Butter" article in "The Herb Companion."


Anmerkungen zum Rezept:
keine