Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Keswick Gingerbread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gbutter
1/4 x ca. 450 gflour
1/4 x ca. 450 gbrown sugar
1/2 Teelöffelginger
1 x ca. 30 gcandied lemon peel
die Zubereitung:

Work butter into flour, using hands. When well mixed, add sugar, ginger, and lemon peel cut in small pieces, mixing with hands. Reserve 1/2 cup. Press 2 1/2 inches thick into a buttered pan, and sprinkle with reserved mixture. Bake in moderate oven (350 F.), cut in squares, and let stand until cold; then remove from pan.


Anmerkungen zum Rezept:
keine