Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Kneidlach
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tassemargarine
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 EsslöffelChicken soup mix
1 TasseMatzo meal
1/2 Tassewater
eggs
1/2 Teelöffelparsley chopped
die Zubereitung:

I got this recipe from Paul Sack of Cleveland Ohio

Melt the margarine. Mix in all the ingredients except for the eggs. Beat each egg into the mixture separately. Mix well. Refrigerate for a minimum of 20 minutes. Form into balls and drop into boiling, seasoned water or soup. Cook for 15 minutes on a low flame. Drain thoroughly. Add to soup just before serving. (Keep at room temperature). Can be frozen.

Helaine from Gush Etzion

Jewish-Food digest 300

From the Jewish Food recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine