Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
La Marada
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPork Tenderloin; chunked
10 x ca. 30 gRo*Tel Tomato w/Green Chili
16 x ca. 30 gRefried Beans
 Picante sauce
Flour tortillas
 Cheese shredded
 Lettuce shredded
 Tomato sliced
 Avocado sliced
 sour cream
die Zubereitung:

Brown pork over medium heat until tender. Drain excess grease. Add Ro*Tel Tomatoes and Green Chilies and picante sauce to taste. Cook until tomatoes are tender. Reduce heat and add refried beans. Simmer until blended well. Deep fry 6" flour tortillas until light brown. Top with meat, bean and tomato mixture.

Top with shredded cheese, shredded lettuce, sliced tomato, sliced avocado and sour cream if desired. This recipe was contributed by Martha Worlein from Colwich, Kansas to the book "Snake, Rattle, and Ro*Tel."


Anmerkungen zum Rezept:
keine