Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lake Village Chicken Spaghetti
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
hen
1 Tassegreen pepper chopped
1 Tassecelery chopped
1 grossOnion chopped
margarine stick
1 Dose(16-oz) tomatoes
1 Dose(10.75-oz) cream of mushroom soup
2 1/2 Esslöffellemon juice
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
2 Teelöffelchilli powder
Bayleaf
1 Teelöffelpaprika
1/2 Teelöffelgarlic salt
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
1 Dose(4-oz) mushrooms; undrained
1 x ca. 1/2 Literchicken broth
1/4 Tasseblack olives sliced
1/4 TasseSliced pimiento
1/4 TasseAlmonds sliced
4 x ca. 30 gSpaghetti (or more if desired); cooked
 Sharp Cheddar cheese; grated
die Zubereitung:

Cook hen and reserve broth. Saut, green pepper, celery and onion in margarine. Add next 10 ingredients and stir. Add the juice from the can of mushrooms and 1 pint of chicken broth. (Add water if there is not enough broth.) Cook for 45 minutes. Add mushrooms, olives, pimientos, almonds and cut up chicken. Stir into cooked spaghetti and place in a 3 quart casserole. Cover with grated cheese. Bake, covered, at 350 ° for 30 minutes or until bubbly. Yield: 10 to 12 servings.

Mrs. Gaither C. Johnston

Hot Springs, Ar

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine