Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb and Peppers Cholent (Can Be Used for Passover)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cold Peppers Sauce
Yellow pepper, remove seeds and core
Red pepper, remove seeds and core
1/2 TasseMayonnaise and
1 Prisegarlic salt
Rest
Potatoes, cut in chunks
4 x ca. 450 gLamb cut into 1 inch cubes
3 mittelOnions, cut into chunks
cloves garlic minced
1 Teelöffeloregano
1/2 Teelöffelrosemary
Lemons , juice of
3 Esslöffelolive oil
Peppers, green, yellow and red, all cut into chunks
1 x ca. 450 gButton mushrooms, whole
 salt
 pepper
 water
die Zubereitung:

First prepare cold peppers sauce: In 2 separate pots cook a yellow pepper and a red pepper (remove seeds and core). Cook until tender, around 10 minutes. Drain and cool. Place red pepper in blender with 1/2 cup mayonnaise and pinch of garlic salt. Whip and place in pretty dish. Repeat for yellow pepper. Cover and store until needed. (If you really adore peppers, you may use 2 each!)

Combine all ingredients in cholent pot. (Slow Cooker) When cholent is ready, serve with cold peppers sauce. The hot and cold temperature and flavor sensations are tingly!

<sdkerman@hevanet. Com> on Feb 21, 97.


Anmerkungen zum Rezept:
keine