Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 gross | Eggs lightly beaten |
1/4 Tasse | sugar |
1/4 Teelöffel | nutmeg ground |
2/3 Tasse | orange juice |
1/3 Tasse | milk |
1/2 Teelöffel | vanilla extract |
1 | (16-oz) loaf Italian bread, cut into 1-inch slices |
2/3 Tasse | butter or margarine, melted |
1/2 Tasse | Macadamia nuts chopped |
| Garnishes: powdered sugar, ground nutmeg |
Combine eggs and next 5 ingredients, stirring well.
Fit bread slices in a single layer into a lightly greased 13x9x2-inch baking dish. Pour egg mixture over bread slices; cover and refrigerate hours or overnight, turning bread once.
Pour butter in a 15x10x2-inch jellyroll pan; place bread slices in a single layer in pan.
Bake at 400 degrees for 10 minutes; sprinkle with nuts. Bake 10 additi minutes. Garnish, if desired, and serve immediately with maple syrup.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |