Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 1/2 Tasse | sugar |
1 1/2 Tasse | butter or margarine |
5 | Squares; (1-ounce) unsweetened chocolate |
6 gross | eggs |
2 Tasse | all-purpose flour |
1 Tasse | Coarsely chopped macadamias or almonds |
1 Tasse | whipping cream |
12 | Squares; (1-ounce) semisweet chocolate |
| Chopped macadamias |
Combine first 3 ingredients in a large saucepan; cook over low heat until chocolate melts, stirring often. Remove from heat; cool 10 minutes.
Stir in eggs, flour, and nuts. Pour into a greased and floured 13- x 9-inch pan. Bake at 350° for 30 to 35 minutes. Cool on a wire rack. Pour Fudge Frosting over top; chill 15 minutes, and cut into squares.
Garnish, if desired. Makes 4 dozen.
Fudge Frosting: Heat whipping cream in a saucepan over medium heat; stir in chocolate until smooth. Remove from heat, and cool to room temperature. Makes 2-1/2 cups.
Southern Living Website
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |