Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Maraschino Cherries
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 1/2 x ca. 450 gPitted red cherries
4 1/2 x ca. 450 gwhite sugar
3 Tassewater
 lemonjuice of 1 lemon
1 x ca. 30 galmond extract
1 x ca. 30 gcoloring red
Brine
2 ca. 1 Literwater
2 Esslöffelsalt
1 TeelöffelAlum
die Zubereitung:

Soak pitted cherries overnight in heated brine. The next morning, drain cherries. Rinse in cold water. Combine cherries, water, sugar, lemon juice, and red coloring. Heat to boiling point. Let stand 24 hours. Again boil juices, pour over cherries and let stand 24 hours. Bring to boil again. Add almond extract and cherries. Pack in hot sterilized jars and seal. **Water Bath Time from The Ball Blue Book- pints 20 min, quarts 25 min.


Anmerkungen zum Rezept:
keine