Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated and Deep-Fried Chicken Livers
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken livers
2 Esslöffelsoy sauce
1 Esslöffelsherry
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsugar
1/2 Tasseflour
1/4 Tassewater
 Oil for deep-frying
die Zubereitung:

1. Cut each chicken liver in 2 or 3 Pieces. 2 Combine soy sauce, sherry, salt and sugar. Add to livers and toss gently. Let stand 15 minutes, turning occasionally. Drain, discarding marinade.

3. In a bowl, blend flour and water to a paste. Add livers and toss gently to coat.

4. Deep-fry as in "Deep-Fried Chicken Livers", and serve as in step 3 of that recipe. Variation: In step 2, add to the marinade 1 or 2 slices fresh ginger root, minced; and 1 clove garlic minced. For the white sugar, substitute 2 teaspoons brown sugar.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine