Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Beef Pot Roast
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gRoast, trimmed
2 Esslöffeloil
 Flour and water paste
 Optional
 Marinade
1 Tassetomato juice
3 Esslöffelmustard prepared
4 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelbasil
1 Teelöffeloregano
1 Teelöffelonion powder
1 Teelöffelgarlic salt
1/4 Teelöffelblack pepper freshly ground
die Zubereitung:

Combine marinade ingredients and pour over roast in a shallow bowl. Cover and refrigerate overnight or for 24 hrs. Remove meat from marinade and pat dry with paper towels. Heat oil in large skillet and brown meat on all sides. Place in cooker. Cover and cook on Low 8-10 hrs. Serve with accumulated gravy. (This may be thickened in a saucepan with flour and water paste if you wish.


Anmerkungen zum Rezept:
keine