Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Catfish fillets |
| Melted butter; or margarine lemon marinade |
1/2 Tasse | lemon juice |
1/2 Tasse | vegetable oil |
2 Esslöffel | onion chopped |
1 Teelöffel | Salt substitute; (mrs. dash) |
1 Teelöffel | Tabasco sauce italian marinade |
1 Tasse | Italian dressing; (regular o |
2 1/2 Esslöffel | lemon juice |
1/2 Teelöffel | Salt wine marinade |
1/2 Tasse | white wine dry |
1/2 Tasse | vegetable oil |
2 Esslöffel | parsley fresh, chopped |
1 | Lemon thinly sliced |
Combine ingredients from one of the recipes. Marinate fillets 1-2 hours turning occasionally.
Broil fillets until fish flakes easily with a fork. Baste with marinade and/or melted margarine.
Broil 6-8" from heat for 5 minutes.
Recipes sent to me from Bill, wight@odc. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |