Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 klein | Kohlrabi; peeled and cut into matchsticks |
3 mittel | Carrots; peeled and cut into matchsticks |
1/2 Tasse | olive oil |
2 Esslöffel | lemon juice fresh |
2 Esslöffel | Sherry vinegar |
1 Teelöffel | sugar |
1 Esslöffel | capers rinsed, drained |
1/2 Teelöffel | thyme dried |
| salt |
| pepper |
Monthly Market Basket
Cabbage and Kohlrabi by Jeannette Ferrary and Louise Fiszer
Cook the kohlrabi and carrot in boiling water for 2 minutes. Drain well and place in a jar or bowl. Whisk together the remaining ingredients. Pour over the vegetables and cover. Refrigerate for 48 hours, stirring the vegetables occasionally.
Drain some of the marinade before serving. Serve as part of an antipasto platter or as a salad.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |