Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Kohlrabi and Carrots
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 kleinKohlrabi; peeled and cut into matchsticks
3 mittelCarrots; peeled and cut into matchsticks
1/2 Tasseolive oil
2 Esslöffellemon juice fresh
2 EsslöffelSherry vinegar
1 Teelöffelsugar
1 Esslöffelcapers rinsed, drained
1/2 Teelöffelthyme dried
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Monthly Market Basket

Cabbage and Kohlrabi by Jeannette Ferrary and Louise Fiszer

Cook the kohlrabi and carrot in boiling water for 2 minutes. Drain well and place in a jar or bowl. Whisk together the remaining ingredients. Pour over the vegetables and cover. Refrigerate for 48 hours, stirring the vegetables occasionally.

Drain some of the marinade before serving. Serve as part of an antipasto platter or as a salad.


Anmerkungen zum Rezept:
keine