Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | shrimp cooked |
1 Dose | Undiluted tomato soup |
1/2 Tasse | vinegar |
1/2 Tasse | sugar |
3/4 Tasse | salad oil |
1 Esslöffel | salt |
2 | Onions; sliced in rings |
| Cayenne pepper |
1/4 Teelöffel | mustard prepared |
1/2 | Bayleaf |
Make marinade 2 days before serving. Refrigerate in covered jars. Then, 24 hours before serving, pour marinade over shrimp. Cover & refrigerate until serving time.
Mrs Charles (Marian) Pixley
Time Includes Marinating
From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |