Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Masala Sambar
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseToovar dhal; soaked in water
 Cauliflower; beans, carrots, a few pieces of each
 A few peas
Tomatoes (to 4); cut
 Oil for frying
For Masala
1 EsslöffelChanna dhal
1 EsslöffelUrad dhal
1 TeelöffelJeera; (cumin) seeds
1/2 TeelöffelMethi
1 Esslöffelcoconut grated
chillies red
1 EsslöffelGhee
1 TeelöffelMustard seeds
Sprig curry leaves
die Zubereitung:

Fry in a little oil all the masala ingredients separately and grind to a rough paste. Boil the dhal in 3 to 4 cups water. Add the cut vegetables and boil till cooked. Add the gound masala and boil for 10 to 15 minutes. Season with mustard seeds and curry leaves.


Anmerkungen zum Rezept:
keine