Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mashed Potatoes and Brown Gravy
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 grossIdaho russet potatoes: peeled, sliced (up to 6)
2 Tassemilk
3 Esslöffelbutter or margarine
1 EsslöffelMiracle Whip or Nayonaisse
 salt
 pepper
2 PackungPioneer Brown Gravy Mix (Fat or No-Fat)
die Zubereitung:

Boil the spuds in water until soft. Drain well and mash with potato masher in large bowl. Use electric mixer and whip potatoes, adding milk as desired. Stir in butter or margarine, salt, pepper, and the secret to creaminess: the tablespoon of miracle whip or nayo! Prepare the brown gravy according to package directions to serve with potatoes and meatloaves.


Anmerkungen zum Rezept:
keine